top of page

RONIN TEAM

Wie zijn wij

MARCEL SENSEI

Hoofd lesgever / Voorzitter

In 1992 begon Sensei Marcel met Shotokan Karate-do onder begeleiding van Sensei Charles Charpentier en Sensei Marc Boels.  
Na vele jaren trainen behaalde hij in 1999 zijn 1ste Dan Shotokan Karate do. 
In 2013 behaalde hij zijn 2de dan Shotokan Karate Do.

In 2015 behaalde hij zijn 2de dan Ryukyu Karate Jutsu.
In 2016 behaalde hij zijn 3de dan Shotokan Karate Do.

In 2022 Behaalde hij zijn huidige graad van 4de Dan Shotokan Karate Do.  

Leuke quote van de sensei:
    -“Telkens ik les geef leer ik meer bij over mijzelf en mijn kohai (leerlingen) en iedere keer ik mijn Gi aantrek kijk ik uit naar de volgende openbaring, hoe klein ook. Vaak komen ze ook uit een verrassende hoek.”- Marcel Sensei 

0C3A2943-Edit.jpg

BART SENSEI

Lesgever

In 2011 begon Sensei Bart met het beoefenen van Shotokan Karate Do bij Ronin Dojo. Naast zijn trainingen bij Ronin Dojo bleef Sensei Bart actief zoeken naar uitdagingen, kennis en technieken. 
 
In 2018 haalde hij zijn 1ste dan in Ryukyu Karate Jutsu. 
 
Sensei Bart staat mee in voor de vlotte sportwerking van de club. Hij zal nauw samenwerken met Sensei Marcel om de trainingen en de inrichting van de trainingen over het sportjaar vorm te geven.

IMG_2566_edited.jpg

CÉLINA ARIJS

Secretaris

Célina is sedert 2017 lid van Ronin Mechelen. Ze houdt zich voornamelijk bezighouden met de administratie en communicatie van de vzw. Dit zowel van en naar de leden, als regelingen met derden. Naast Sensei Marcel zal ze zich bezighouden met het dagelijks bestuur van de vzw.

IMG_2567_edited.jpg

KELLY DENIES

Penningmeester

Kelly is sinds jaren de steun en drijvende kracht achter Sensei Marcel. Omwille van haar kennis in de financiële wereld heeft zij de taak van penningmeester op zich genomen.

IMG-20200906-WA0001_edited.jpg
bottom of page